Nyheter

Nya planlasrar Topcon RL-H5A & RL-H5B

Nya planlasrar Topcon RL-H5A & RL-H5B

Publicerad: 13/10

En rotationslaser är bäst om du planerar att jämna till en ojämn yta, spika hyllor eller hänga tavlor. Maskinen är särskilt anpassad för att kunna användas för utomhusbruk, men kan lika väl användas för små fix inomhus eller under renovering. 

En väl fungerande rotationslaser fungerar som bäst tillsammans med en så kallad lasermottagare. Med hjälp av detta tillägg kan du få en mer preci...

Hyr Betongbask, 800L!

Hyr Betongbask, 800L!

Publicerad: 7/9

Betongbasker används oftast på byggarbetsplatser när det inte finns möjlighet att pumpa betongen till gjutstället med pumpbil. Betongen hälls i betongbaskern från betongbilen eller blandarstationen och betongbaskern lyfts sedan med lyftkran, gaffeltruck eller hjullastare till det ställe som betongen ska användas. 

Starke Arvid 800L är en väggbask och har en slang som underlättar vid gjutning mellan gjutformar då man slip...

Nya Bomliftar: JLG 520AJ - 18M & JLG M600JP - 20,3M

Nya Bomliftar: JLG 520AJ - 18M & JLG M600JP - 20,3M

Publicerad: 11/8

JLG’s 520AJ ledbomsliftar med vikarm har en bra förmåga att nå upp, över och förbi hinder och är en mycket mångsidig lifttyp. Liftarna är idealiska för att nå högt belägna arbetsställen som är svåra att komma åt med arbetsplattformar med rak bom. Maskinens svängtorn kan vridas 360 grader och den övre bommen kan höjas eller sänkas från nästan vertikalt läge till under ho...

Video: Vi Installerar Personalbodar på Arbetsplatsen!

Video: Vi Installerar Personalbodar på Arbetsplatsen!

Publicerad: 30/6

I den här videon ger vi er en inblick på hur HyresButiken ställer upp personalbodar på arbetsplatsen. Vi börjar alltid med att bygga en plan underlag med tjocka träbalkar som bodarna kan sitta på.  Bodarna levereras på en lastbil som är utrustad med en kran som lyfter och placerar dem bredvid varandra.  Efter bodarna är monterat ihop, installerar vi tak och vägg plåtar och ser till att byggnaden &...

Ny Kubota U27-4 Minigrävare

Ny Kubota U27-4 Minigrävare

Publicerad: 28/5

Den ny Kubota U27-4 minigrävare är extra kompakt och tuff nog att med lätthet klara även de mest krävande uppgifterna på trånga platser. U27-4 har en ännu rymligare hytt med bättre siktfält och ett bredare och lägre insteg som gör det lättare att stiga i och ur - enastående komfort och bekväma funktioner för alla typer av jobb.

U27-4 har en imponerande grävkraft. Den kraftfulla och välbalanserade arme...

Personalvagnar

Personalvagnar

Publicerad: 6/5

Vår personalvagnar ger bekvämlighet på arbetsplatsen och kan flyttas och placeras var du vill. De fungerar som ett tillfälligt utrymme där personalen kan ta en rast, fika eller använda som omklädningsrum. Ni kan hyra personalvagnar för upp till 4-6 personer. Vissa modeller är utrustade med omklädningrum och dusch möjligeter medan alla har matrum med kylskåp, mikrovågsugn eller värmeskåp och toalett med utvändig ...

Honda Elverk -- EU 70is

Honda Elverk -- EU 70is

Publicerad: 31/1

Bensinelverket HONDA EU 70is är en tystgående generator med elstart, 7000w effekt och Inverter-teknik samt en GX390 OHV 4-taktsmotor. Elektroniskt styrd bränsleinsprutning förbättrar bränsleeffektiviteten med upp till 15% och den nyutvecklade växelriktaren minskar effektförlusten och höjer den maximala effekten.

Oil alert™-funktionen stänger automatiskt av enheten när oljenivån sjunker under en säker driftnivå f&ou...

Nya trägolvslipar

Nya trägolvslipar

Publicerad: 31/7, 2018

Att slipa ett golv med vår EDGE golvslip är mycket enkelt och resultatet blir jämt och fint. Även om du aldrig tidigare har slipat golv kan du nu utan risk för färgskiftningar och rosor slipa ditt eget golv. EDGE slipmaskin slipar i alla riktningar oavsett fiberriktning på trät. EDGE är så enkel att alla kan använda den!

Edge Golvslip kan med fördel används på allt trä såsom parkett, gran o furugolv.

Vi ha...

Nya belysningsmaster

Nya belysningsmaster

Publicerad: 5/1, 2017

Nu har vi fått in Atlas Copcos belysningsmaster med LED armaturer.
De består av 4 belsyningsarmaturer och de lyser upp ca 3000m2.

Då det är LED-armaturer (4x160W) klarar man av att driva dessa med 230V
Vikt 250kg, masthöjd 7 meter.

Art: nr: 52-61240

Produktspecifikationer >>

Saxlift,14m utomhusgående 4-hjulsdriven, el/dieseldriv

Saxlift,14m utomhusgående 4-hjulsdriven, el/dieseldriv

Publicerad: 30/12, 2016

JLG 4069LE eldriven fyrhjulsdriven saxlift, dieselmotor som går in om det behövs för laddning av batterier. Alternativt kan man ladda batterierna
med den inbyggda laddare.

Art. nr: 76-32240

Produktspecifikationer >>

Vårt produktutbud