Nya planlasrar Topcon RL-H5A & RL-H5B

Publicerad: 13/10, 2020

En rotationslaser är bäst om du planerar att jämna till en ojämn yta, spika hyllor eller hänga tavlor. Maskinen är särskilt anpassad för att kunna användas för utomhusbruk, men kan lika väl användas för små fix inomhus eller under renovering. 

En väl fungerande rotationslaser fungerar som bäst tillsammans med en så kallad lasermottagare. Med hjälp av detta tillägg kan du få en mer precis mätning så att du vet hur mycket eller lite du ska gräva ur eller hur mycket jord du ska addera för att få det jämnt.

RL-H5A med LS-100D mottagare

Med en hög noggrannhet och lång räckvidd är det enkelt att göra höjdkontroller med RL-H5A. Lasern har ett arbetsområde på hela 800 m i diameter. Den är utrustad med automatisk höjdvarning om RL-H5A skulle bli rubbad ur sitt läge på arbetsplatsen. Planlasern är också utrustad med en lutningsfunktion som gör det enkelt vid arbete med lutningar.

Läs mer här.

RL-H5B med Spectra HL700 mottagare

Topcon RL-H5B är en enkel planlaser med en räckvidd på 400m i diameter, snabba självnivelleringsmotorer och erbjuder hög kvalitet på noggrannheten. Modellen har den längsta drifttiden i sin klass – 100 timmar med alkaliska batterier.

Läs mer här.

Vårt produktutbud