Planlaser med mottagare, Topcon RL-H5A
Artikelnummer: 91-81720

Planlaser med mottagare, Topcon RL-H5A

Med en hög noggrannhet och lång räckvidd är det enkelt att göra höjdkontroller med RL-H5A. Lasern har ett arbetsområde på hela 800 m i diameter. Med sin elektronisk självnivellering trycker du bara på strömbrytaren och du kan börjaarbeta på några sekunder.

Om RL-H5A skulle bli rubbad ur sitt läge på arbetsplatsen så är den utrustad med automatisk höjdvarning. RL-H5A är utrustad med en lutningsfunktion som gör det enkelt vid arbete med lutningar. RL-H5A ger dig upp till 60 timmars kontinuerlig användning med det uppladdningsbara batteriet och marknadens bästa drifttid på 100h med alkaliska batterier.

Lasern kan även användas med alkaliska batterier. RL-H5A är byggd för tuffa tag, en robust och stryktålig laser som klarar alla väderlekar. Lasern är IP66-klassificerad.

Topcon LS-100D Lasermottagare redovisar digitalt höjdavvikelsen med tydliga siffror direkt i displayen. Mottagaren har även display på baksidan samt 3-färgs lysdioder för tydlig höjdindikering och ett 90 mm högt mottagningsfönster för att enkelt finna laserhöjden. Ytterligare funktion är en pausknapp som kan användas om en avläsning behöver sparas temporärt.

  • Specifikation
  • Instruktioner
  • Fler bilder
Modell: RL-H5A
Räckvidd, normala förhållanden: till 800 m
Noggrannhet (horisontell): +/- 2,4 mm på 50 m
Självnivelleringsområde: +/- 5°
Laserdiod: Synlig, 635 mm
Drifttid: ~ 60 h (laddbart batteripack)
Arbetstemperatur: -20° till +50°C
Längd: 172 mm
Bredd: 211 mm
Höjd: 205 mm
Indikerar: Vid rubbat läge
Mottagare: Ingår, LS-100D
Vikt: 2,5 kg inkl. batterier

Vårt produktutbud